Vi har valgt at lægge julefrokosten d. 25. januar 2020, så vi alle kan komme os lidt over den travle juletid inden vi skal hygge os og spise Jespers lækre mad.
Årets menu er:
Forret: Buffet
- Skaldyrspaté m/ urtecreme og capers
- Plukket varmrøget laks på spæde salater
- Hønsesalat m/ karrycreme og sprød bacon
- Brød og smør
- Fadøl og snaps
Hovedret: Buffet
- Krydderbagt svinekam m/ timian, æbler og svesker
- Små stegte vinterkartofler m/ smør og persille
- Rødkålssalat m/ appelsin og ristede nødder
- Reduceret sauce m/ portvin
- Fadøl og snaps
Dessert:
- Chokolademousse m/ vaniljeskum og orange
- Friskbagt julekringle
- Friskskåret frugt
-Fadøl og snaps!
Vi håber selvfølgelig, at se så mange glade deltagere til en hyggelig dag/aften, med små konkurrencer og god stemning!
Prisen for maden, underholdning og deltagelse i konkurrencer og så videre er 150,- pr. person.
Nåh ja, så er der fadøl, snaps og meget andet!