Polterabend ideer, firmaarrangement eller anden aktivitet nær Aarhus

- Vi arrangerer skydning til polterabend, firmaarrangementer eller andre aktiviteter.

Mangler du sjove polterabend ideer? Så har vi en ide, hvad med at starte din polterabend med en sjov og venskabelig konkurrence inden for skydning. Skydning er en sjov sport, der appellerer til begge køn og alle aldre. Udover polterabend kan vi også arrangere skydning til firmaarrangementerer og flere andre aktiviteter.

Skydning - Hvordan foregår pistolskydning?

Vi starter dagen med en kort introduktion i hvordan man skyder med pistol. Vi har et ekstra højt antal instruktører tilknyttet arrangementet, så alle får den hjælp de har behov for, for at ramme plet. Vores mål er at alle får en god oplevelse.

Selve skydningen starter med 25 skud med en .22 pistol. Vi skyder på 15 meters afstand. Først skydes der 15 prøveskud, hvor i lærer pistolen at kende. Herefter forsætter jeres skydning med 10 nye skud på en ny skive, det er denne skydning, der tæller i konkurrencen. Vi tæller bagefter pointene sammen, og udnævner en vinder af dagens skydning. Der gives en medalje til vinderen af skydningen. Medaljen er en del af pakken, og koster ikke ekstra.

Tilslut skal i prøve at skyde med en pistol og en revolver af lidt større kalibre såsom 9mm pistol og .38 revolver. Der skydes 2 x 5 skud med disse, 5 stk. med 9mm pistol og 5 stk. med .38 revolver. Se billeder af pistolerne der skydes med her. Du kender sikkert nogle af pistolerne fra film. Vi bruger bl.a. Glock, Beretta og Sig Sauer.

Der vil til en hver tid være kompetente instruktrer til at holde øje og vejlede jer under jeres skydning. Arrangementets varighed vil typisk være ca. 1,5-2 timer afhængigt af deltager antal.

Programmet for skydningen er:

• Velkomst. Alt det praktiske. Gratis kaffe.
• Instruktion i skydning med .22 pistol.
• 15 prøveskud og konkurrence med 10 skud.
• Medaljeoverrækkelse.
• Instruktion i skydning med 9mm pistol samt .38 revolver.
• 5 skud med 9mm pistol.
• 5 skud med .38 revolver.

Herefter er vi færdige med skydningen, men I har mulighed for at købe øl eller vand, og vi svarer selvfølgelig gerne på spørgsmål om skydning, hvis I skulle have nogle.

Pris for skydning - Hvad koster et arrangement?

Hvad enten det er polterabend, firmaarrangement eller anden form for skydning er prisen kr. 400 pr. person. Hertil kommer eventuelle ekstra skud. Minimumsprisen er 2400 kr. ved 6 eller færre personer. Der er desuden mulighed for at købe øl og vand efter endt skydning.

Ved bestilling af jeres skydning skal I betale et depositum på i alt 500 kr. Efter endt skydning får i selvfølgelig depositummet tilbage. Aflyser I aftalen bortfalder depositum. Resterende betaling foretages på dagen for skydningen. Vi tager både Mobilepay, VISA, Mastercard og kontanter. Depositum skal betales via bankoverførsel.

Meld jer til polterabend skydning

Er i fra Århus eller omegnen omkring Århus, og mangler i sjove ideer til en polterabend eller et firmaarrangement, så prøv skydning. Vi garanterer at I vil synes om skydning - skydning med pistol er en anderledes og sjov aktivitet.

For nærmere information vedrørende skydning eller tilmelding til et arrangement send os en mail her. Vær gerne i god tid, så er der større chance for at vores instruktører kan den dag hvor i ønsker at skyde. Polterabend skydning finder sted i Tilst skytteforenings lokaler på Tilst skole, Tåstumvnget 8, 8381 Tilst, Århus. Se nærmere her.

I bedes venligst møde op i ædru tilstand, ellers vil vi desværre se os nødsaget til at aflyse skydningen, og depositummet vil bortfalde.

Her kan du se en video omkring skydning hos os: